Μέθοδος Διδασκαλίας

Η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών που έρχονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της σχολής λένε: «Εγώ με το χορό δεν το έχω καθόλου!». Αυτό λοιπόν είναι λάθος! Όλοι μπορούν να χορέψουν αρκεί να το θέλουν! Γιατί ο χορός είναι κατι ενστικτώδες, που το έχουμε όλοι μέσα μας είτε λιγότερο είτε περισσότερο, και απλά χρειάζεται να το αφήσουμε να βγει προς τα έξω και να το καλλιεργησουμε!

Η διδασκαλία μας βασίζεται στην απόκτηση γνώσης και στη θέληση να μοιραστείς αυτήν. Δεν έχει σημασία αν χορεύεις καλύτερα ή χειρότερα, αρκεί να χορεύεις. Αυτός είναι ο βασικός μας άξονας, να κάνουμε τον κόσμο να χορεύει! Πάντα ξεκινάει σαν παιχνίδι, σα διασκέδαση και προχωρώντας ανακαλύπτεις οτι όσα περισσότερα μαθαίνεις, τόσο πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό σου φαίνεται. Γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου!

Εκείνο που θέλουμε να περάσουμε στους μαθητές μας είναι η αγάπη μας για τη Salsa! Για αυτό είναι σημαντικό για μας τόσο να χορεύουν άρτια τεχνικά όσο και να γνωρίσουν την μουσική και την ιστορία αυτών των χορών! Έτσι λοιπόν ο κάθε μαθητής μπορεί να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο ίδιος και να έχει μια ολοκληρώμενη παιδεία γύρω απο την Salsa και τους υπόλοιπους λάτιν χορούς.

Όπως υποστηρίζει ο ιδρυτής της σχολής Ψυχογυιός Δημήτρης, δεν χρειάζεται να έχεις ταλέντο για να χορέψεις. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να έχεις όρεξη και υπομονή, για τα υπόλοιπα φροντίζει η Secta!!!