Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για τη Salsa

Ένας χορός, μια ιστορία! Απο την Αφρική στη Κούβα, από τη Κούβα στη Νεα Υόρκη και από τη Νέα Υόρκη σε ολόκληρο τον κόσμο... Μια 'σάλτσα' (= salsa) μουσικής, κουλτούρας και χορού! Η πορεία της διαχρονική αφού από το 1960 μέχρι και σήμερα ο ρυθμός της συνεπαίρνει και ο χορός της μαγεύει. Ο κοινωνικός χορός που αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο μοναδικός συνδυασμός που αλλάζει τον τρόπο ζωής σου, κάνοντας την καθημερινότητά σου... διασκέδαση!

La Secta...

Οι φίλοι τους φωνάζανε "η Αίρεση" (la Secta). Ξεκινήσανε να χορεύουν salsa και σύντομα ο ρυθμός της, έγινε για αυτούς, άκρως εθιστικός. Όσοι φίλοι τους λοιπόν, δεν χορεύανε Salsa, νομίζανε κυριολεκτικά ότι είναι μυημένα μέλη κάποιας αίρεσης!!
Μια παρέα που δημιουργήθηκε απο ανθρώπους με ξεχωριστές προσωπικότητες και ανήσυχο πνεύμα, που τους ένωσε η αγάπη τους για τη salsa...
Και όπως όλα τα "ανήσυχα πνεύματα" δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν ένα βήμα παραπάνω, φέρνοντας ένα απο τα δημοφιλέστερα στυλ salsa στην Αθήνα. Το Νοέμβρη του 2008 ο Δημήτρης Ψυχογυιός ιδρύει τη σχολή χορού "La Secta" και "η Αίρεση" μεγαλώνει...

Η σχολή μας

Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας (Μετρό Fix), σε έναν άνετο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Διασκεδάστε κάνοντας τα πρώτα σας βήματα στη salsa καθώς επίσης και στους υπόλοιπους κοινωνικούς χορούς (cha cha cha, bachata, merengue κ.α.), μέσα απο συστηματική διδασκαλία, εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα, μάθετε την ιστορία και την κουλτούρα των latin χορών, αποκτώντας ολοκληρωμένη γνώση. Επίσης, στην σχολή μας μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα Ladies' Styling, Body Movement, Rueda de Casino και διάφορα σεμινάρια. "Μυηθείτε" στη Secta και χορέψτε με όσους μοιράζονται τη μαγεία της salsa μέσα απο party, εκδρομές και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η σχολή!

Ελάτε να μας γνωρίσετε μόνοι ή και με παρέα κάνοντας το πρώτο μάθημα Salsa δωρεάν!